Νέο φόρουμ για Εληνικά κόμικ σκανς.

Νέο φόρουμ για Ελληνικά κόμικ σκανς.

Αρχειοθήκη Κόμικς

Με την συμμετοχή της GST.

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

Dead Links

Ένας πραγματικός πονοκέφαλος για όσους δεν μοιράζουν σκανς ευκαιριακά αλλά πραγματικά θέλουν να είναι διαθέσιμο το υλικό τους ανά πάσα στιγμή, είναι τα νεκρά λινκς.
Είτε έχει να κάνει με βλακώδεις reports είτε με συνεχή αλλαγή των κανονισμών των filehosters που σε αφήνουν σαν χρήστη της υπηρεσίας τους ξεκρέμαστο, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Πρέπει να ξανά ανεβάσεις αρχεία που δεν υπήρχε λόγος να είναι down.


Έκατσα λοιπόν σήμερα και αντικατέστησα τα περισσότερα νεκρά λινκς που υπήρχαν στο μπλογκ. Αρκετά υπήρχαν και σε εναλλακτικό filehoster πράγμα που σημαίνει πως δεν έλειπαν τελείως από το μπλογκ, κάποια όμως ήταν ποστς ορφανά. Όχι και ότι καλύτερο....


Και αν αναρωτιέστε πότε θα βγουν νέα σκανς, το μόνο που μπορώ να πω πως λόγω υποχρεώσεων όλων μας, η κάλυψη δεν θα είναι συνεχής. Πάντα θα υπάρχουν περίοδοι νηνεμίας και καταιγίδας.
Αυτή είναι μια περίοδο νηνεμίας, αν και πιστεύω πως φτάνει στο τέλος της....

3 σχόλια:

 1. Ελπιζω η δουλεια σου να τυχει της αναγνωρησης που της αξιξει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν δουλεύουν:

  Τα νούμερα 3, 5, 6, 7 της Disney Παρέλασης (http://gstnet.blogspot.com/2009/12/disney-deagostini.html).

  Οι Τρεις Σωματοφύλακες (http://gstnet.blogspot.com/2009/12/blog-post_25.html).

  Το Γέλιο και Χαρά (http://gstnet.blogspot.com/2009/12/blog-post_4570.html)

  Ίσως θα ήταν καλό να ανεβάζετε τα αρχεία σε κάποια file hosting site μέσω υπηρεσιών σαν αυτή (http://www.rapidspread.com). Βέβαια σε ένα αρχείο που δοκίμασα να ανεβάσω δεν κατάφερε να το ανεβάσει σε Rapidshare και Megaupload, αλλά στις υπόλοιπες υπηρεσίες έκανε καλή και γρήγορη δουλειά.

  Συγχαρητήρια για την ποιοτική δουλειά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. (Με κάποια καθυστέρηση...) Όσα σκανς του ftsgr είχαν διαγραφεί ανέβηκαν ξανά. Μόνο τα σκανς του zoo έχουν μείνει.

  Όσο για υπηρεσίες τύπου rapidspread, enterupload, multiupload κ.τλ. δεν τις εμπιστευόμαστε. Εξάλλου ο κάθε σκάνερ ανεβάζει τα αρχεία του στο hoster τις επιλογής του και διατηρεί αυτός τον έλεγχο τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή