Νέο φόρουμ για Εληνικά κόμικ σκανς.

Νέο φόρουμ για Ελληνικά κόμικ σκανς.

Αρχειοθήκη Κόμικς

Με την συμμετοχή της GST.

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Μεγάλα Σήριαλ (Νέα Ακτίνα)

Η γνωστή σειρά ειδικών καλοκαιρινών εκδόσεων που έβγαζε ο Τερζόπουλους Ξεκίνησε το 2004 και ολοκληρώθηκε το 2013 μετά από 47 τεύχη και την αποχώρηση του Τερζόπουλου από τα Disney.

Οι τόμοι επί το πλείστον περιείχαν ιστορίες σε επανέκδοση, ενώ σε μια ατυχής κίνηση το νούμερο 20 της σειράς περιείχε την αναδιανομή του αυτοκίνητου του Φάντομ - που είχε δοθεί αρχικά μαζί με το περιοδικό Μίκυ Μάους - χωρίς συνοδευτικό τόμο. Επίσης, τα περισσότερα τομάκια που είχε βγάλει ο εκδότης ανεξάρτητα στο παρελθόν, επανακυκλοφόρησαν μέσω της σειράς.


Papiomustirio (Ta Megala Sirial 01) (2004) (Nea Aktina) (c2c) (Greek) (Melodos)


https://drive.google.com/file/d/0B5tKeUNJm0MNTWtJaXFFcS1RWFU/view?usp=sharing

4 σχόλια:

  1. Θα μπορούσε κάποιος να μπει στον κόπο να σκανάρει και άλλα Μεγάλα Σήριαλ; Ειδικά τα επόμενα 3 τεύχη της σειράς είναι πολύ καλά σε υλικό, αλλά, όντας κάτοικος Αυστραλίας, δεν έχω πρόσβαση σε έντυπα κόμικς... Και πολλούς τίτλους της σειράς τους έψαχνα (και ακόμα ψάχνω) για χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραδοσιακά στο μπλογκ μπαίνουν επιλεκτικά τεύχη από τις σειρές, μιας και όσοι συνεισφέρουμε υλικό για αυτό δεν έχουμε χρόνο για πολλά πράγματα. Υπάρχει όμως και το φόρουμ Αρχειοθήκη Κόμικς (σύνδεσμος παραπομπής κάτω από την κεφαλίδα του φόρουμ), όπου μπορείς να βρεις την πλειοψηφία των τευχών της σειράς μιας και ποστάρει εκεί η πλειοψηφία των σκάνερς. Κάνε μια εγγραφή εκεί και θα δεις πολύ υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πω πω τελειο ευχαριστω για το σκαν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή