Νέο φόρουμ για Εληνικά κόμικ σκανς.

Νέο φόρουμ για Ελληνικά κόμικ σκανς.

Αρχειοθήκη Κόμικς

Με την συμμετοχή της GST.

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Νέα Σκανς: Σπάιντερ-Μαν Καμπανάς 422, 463-464, 479, 481

Μεγάλη προσθήκη με σκανς από Καμπανά σήμερα, μιας και μπήκαν άλλα 5 σκανς του Σπάιντερ-Μαν στο μπλογκ. Το 422 από εμένα και τα 463-464, 479 & 481 από τον eponymus. Θα τα βρείτε ΕΔΩ.


Το 422 είναι το πρώτο τεύχος της Β' περιόδου με το δεύτερο λογότυπο. Το μαύρο φόντο που έχει από πάνω είναι από τα χαρακτηριστικά πρόχειρα σβησίματα του ξενόγλωσσου τίτλου, τόσο πρόχειρου, που το κάνει ένα από τα πιο "πολύχρωμα" μαύρα που έχω δει και σκοπίμως το άφησα να φαίνεται. :) 

Στο ίδιο το τεύχος τώρα, η ιστορία του Ατρόμητου έχει μερικά σφάλματα επιμέλειας και εκτύπωσης. Η σελίδα 31 π.χ. θα έπρεπε να είναι ανάμεσα στην 27 και 28 ενώ η σελίδα 44 τυπώθηκε ανεστραμμένη. Την 31η σελίδα δεν την πείραξα μιας και αλλάζει αρκετά η παράσταση του τεύχους (2 πορτοκαλί και 2 Α/Μ εναλλάξ) αλλά την 44 την έβαλα τόσο σε ανεστραμμένη όσο και διορθωμένη. Θα βρείτε επίσης το double page spread της ιστορίας του Χουλκ (σελ. 64-65) δύο φορές: Μια όπως είναι τυπωμένη με πλαίσιο σε κάθε κομμάτι και μιας όπως θα έπρεπε να δείχνει. :)

Τέλος, να ευχαριστήσω τον eponymus που από αυτό το τεύχος και έπειτα θα μου γλυτώνει χρόνο κάνοντας τις αντιστοιχίσεις των ιστοριών και βρίσκοντας τις διαφορές μεταξύ της Ελληνικής και των ξένων έκδοσεων. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου