Νέο φόρουμ για Εληνικά κόμικ σκανς.

Νέο φόρουμ για Ελληνικά κόμικ σκανς.

Αρχειοθήκη Κόμικς

Με την συμμετοχή της GST.

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

XIII - Η Μέρα του Μαύρου Ήλιου (Zegetron)

Ένας άντρας ξεβράζεται σε μια παραλία, στο κατώφλι του θανάτου. Στον λαιμό του φέρει το νούμερο 13 γραμμένο στα Λατινικά. Καταφέρνει να αναρρώσει αλλά οι μνήμες του για το ποιος ήταν και πως βρέθηκε εκεί, έχουν χαθεί. Οι διώκτες του όμως θα έρθουν να τον βρουν και θα κάνουν τα πάντα για να τον δουν νεκρό, σε αυτή την κλασική κατασκοπευτική σειρά του Van Hamme (Largo Winch, Θοργκάλ) & W. Vance (Μπρους Χόκερ), η οποία ξεκίνησε το 1984 και φέρνει - τουλάχιστον στην αρχή - πολλές ομοιότητες με τα βιβλία με τον Τζέισον Μπορν του Ρόμπερτ Λάντλαμ.

Η παρούσα έκδοση βγήκε το 2003 από την Zegetron και αποτελούσε συνοδευτικό δώρο της διασκευής της σειράς σε βιντεοπαιχνίδι από την Ubisoft, της οποίας η Zegetron είχε αναλάβει να διανείμει στην χώρα μας εξού και οι διαφημίσεις από άλλα παιχνίδια (όλα κλασικά πλέον) που περιέχονται από τον ίδιο εκδότη και διανομέα. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η σειρά βγήκε στην χώρα μας, μιας και το 1996 βγήκαν τα οκτώ πρώτα άλμπουμ από την Delta Graph, εταιρία που έβγαζε το Gamepro και άλλα περιοδικά για βιντεοπαιχνίδια. Το είχε η τύχη του τίτλου τελικά να σχετίζεται με αυτό τον χώρο στην Ελλάδα. :) 

Άξιο απορίας η επιλογή της διατήρησης των ονομάτων στα Αγγλικά και η αρχή της αρίθμησης των σελίδων από το εσώφυλλο. Κατά τα άλλα, αξιόλογη έκδοση και ήταν μια καλή ευκαιρία στο  να διαβάσει κανείς το πρώτο άλμπουμ, αν δεν μπορούσε να βρει την παλιά έκδοση. :) Πλέον και αυτό είναι δυσεύρετο.

XIII - H Mera tou Mayrou Hliou (2003) (Zegetron) (c2c) (Greek) (GST Pantheon-DCP)


http://ul.to/w0gebc9k

http://uptobox.com/8j7hlei1ykd2

http://www.filefactory.com/file/6a3hfy9f690r/XIII%20-%20H%20Mera%20tou%20Mayrou%20Hliou%20(2003)%20(Zegetron)%20(c2c)%20(Greek)%20(GST%20Pantheon-DCP).cbr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου