Νέο φόρουμ για Εληνικά κόμικ σκανς.

Νέο φόρουμ για Ελληνικά κόμικ σκανς.

Αρχειοθήκη Κόμικς

Με την συμμετοχή της GST.

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019

Super Conan (Cobra Press)

Σήμερα, η Marvel έβγαλε ξανά τεύχος του Conan, μιας απέκτησε ξανά τα δικαιώματα παραγωγής και δημοσίευσης ιστοριών με τον Κόναν στην Αμερικανική αγορά, και εμείς, ως φανατικοί οπαδοί του Κιμμέριου, είπαμε να το γιορτάσουμε βγάζοντας έναν τίτλο από την αρχική περίοδο. 😊

Το Super Conan που παρουσιάζεται εδώ, ξεκίνησε τον Μάιο του 1989 με 68 σελίδες και ιστορίες του King Conan. Σε αντίθεση με το «μεγάλο» αδερφάκι του, το Conan ο Βάρβαρος (που στην ουσία ήταν μετάφραση του Αμερικάνικου Savage Sword of Conan), ήταν έγχρωμο, τουλάχιστον στην αρχή. Μέσα στις 68 σελίδες χώραγαν 2 με 3 ιστορίες του King Conan, δυστυχώς με παράλειψη κάμποσων σελίδων του πρωτότυπου για να χωρέσουν.

Από τον τεύχος 13 οι σελίδες μειώνονται στις 52 και οι ιστορίες που δημοσιεύονται γίνονται δύο, χωρίς παραλείψεις, συνήθως. Σε αυτή την περίοδο δημοσιεύονταν ιστορίες του Αμερικάνικου και επίσης έγχρωμου Conan The Barbarian. Δημοσιεύτηκαν ξανά επίσης, οι ιστορίες που είχαν καλύψει μέσα στο δίτευχο Conan ο Εξολοθρευτής.

Η έγχρωμη περίοδος του περιοδικού κράτησε μέχρι το τεύχος 35, μιας και από εκεί και πέρα, άρχισαν να βάζουν και σε αυτή την έκδοση, ιστορίες από το Savage Sword of Conan.

Η Greek Scanning Team θα βγάλει σταδιακά όλα τα τεύχη που έβγαλε η Cobra Press με τον Conan, οπότε μείνετε συντονισμένοι. 😊

Δείτε μέσα στο tag των τευχών για έξτρα πληροφορίες αναφορικά με τα Ελληνικά τεύχη και τις πρωτότυπες ιστορίες. Αν δεν το έχει, απλά βρήκατε από αλλού παραποιημένες εκδοχές των σκανς που παρουσιάζονται εδώ.

Super Conan 001 (1989) (Cobra Press) (c2c) (Greek) (GST Team-DCP)


https://mega.nz/#!W4NhXIjb!SjzlWjcEdFNxD2mAAgbsNKsTaCXXfJLAonPgxuzSDDQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου