Νέο φόρουμ για Εληνικά κόμικ σκανς.

Νέο φόρουμ για Ελληνικά κόμικ σκανς.

Αρχειοθήκη Κόμικς

Με την συμμετοχή της GST.

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα (Ψυχής Τα Λαμπυρίσματα)

"Ο ημίθεος Ντράγκαρορθ, έχει κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος της Έσω-Θάλασσας, προσαρτώντας τα έθνη της στην "Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα" και κυβερνά με σιδερένια πυγμή για τρεις σχεδόν αιώνες, σωτήρας και τύραννος μαζί.
Κανείς και τίποτα δεν φαίνεται πως μπορεί να του αντισταθεί. Κι ενώ ο γιος του συνωμοτεί εναντίον του, επτά ήρωες, από επτά διαφορετικές φυλές, γράφουν τη δική τους ιστορία στο τελευταίο κεφάλαιο ενός μύθου, γνωστού ως "ο Γόνος του Δράκοντα".
Αυτή είναι η σύνοψη του πρώτου - και μοναδικού μέχρι στιγμής - μηνιαίου τίτλου επικής φαντασίας. Φυσικά, στην Ελλάδα ζούμε, κανείς δεν μπορεί να διατηρήσει σε μηνιαία βάση πρωτότυπες δημιουργίες, καθαρά λόγο των χαμηλών πωλήσεων που έχουν οι περισσότερες προσπάθειες, χωρίς να υπολογίσουμε και τα όποια επιπλέον προβλήματα (καθημερινή δουλειά κ.λ.π.). Η σειρά έβγαλε 12 τεύχη (συν το τεύχος 0) και έχει σταματήσει 2 τεύχη πριν την ολοκλήρωση της. Την οποία όμως πρέπει να περιμένουμε κάμποσο ακόμα, καθώς ο δημιουργός του κόμικ Γιάννης «Rubus» Ρουμπούλιας (σενάριο και σχέδιο) έχει αποφασίσει να κάνει επανεκκίνηση στον τίτλο, συμπτύσσοντας την ιστορία και βγάζοντας το έγχρωμο. Οπότε δεν θα δούμε το τέλος με την αρχική μορφή και ίσως αυτή η μορφή με την οποία θα βρείτε εδώ και στα κομιξάδικα τα κεφάλαια τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αποτελεί συλλεκτικό κομμάτι στο μέλλον. :)

Update 2014: Η ιστορία τελικά - σε αυτή την μορφή - ολοκληρώθηκε μέσω της Jemma η οποία έβγαλε όλο το έργο σε ένα τόμο με τίτλο Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα Omnibus. Αναζητήστε το στα βιβλιοπωλεία.Θα το βρείτε το πρώτο τεύχος σε δύο μορφές, μία μόνο με την ιστορία και μία με το επιπλέον περιεχόμενο.

Ta Chronika tou Drakofoinika 01 (2005) (Soul Twinkles) (c2c)

http://www.filefactory.com/file/792iin1ozs3n/Ta_Chronika_tou_Drakofoinika_01_(2005)_(Soul_Twinkles)_(c2c).cbr

Ta Chronika tou Drakofoinika 01 (2005) (Soul Twinkles)

http://www.filefactory.com/file/16412ddoskib/Ta%20Chronika%20tou%20Drakofoinika%2001%20%282005%29%20%28Soul%20Twinkles%29.cbr

Να ευχαριστήσουμε τον Yoshimitsu που μας παραχώρησε το τεύχος, το οποίο αρχικά ήταν προσφορά του εκδότη για τα μέλη του greekcomics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου